Η ΚΟΡΜΟΣ ξεκίνησε τις δραστηριότητές της από το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 350 ξύλινες κατοικίες, μόνιμες και εξοχικές, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, έχοντας πλήρη και εξειδικευμένα συνεργεία, κάλυψη από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και την τεχνική υποστήριξη των φιλανδικών οίκων απ’ όπου εισάγει τα υλικά.

 

 Ξύλινα σπίτια μας θα δείτε στην Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Σέρρες, Κιλκίς, Χαλκιδική, Κοζάνη, Γρεβενά, Ιωάννινα, Αρτα, Πρέβεζα, Βόλο, Ηγουμενίτσα, Καρπενήσι, Λαμία, Θήβα, Λειβαδιά, Παρνασσό, Λευκάδα, Κορινθία, Αχαϊα, Ηλεία, Αρκαδία, Καλαμάτα, Εύβοια, Μυτιλήνη, και βέβαια στη Θεσσαλονίκη και Αττική, ακόμη και μέσα στην Αθήνα.

 

 Εκτός από τις κατοικίες έχουμε κατασκευάσει και καταστήματα, εκκλησίες, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία και γενικά τουριστικά καταλύματα, μεγάλα και μικρά. Ο χρόνος παράδοσης είναι μόλις 4 μήνες από την ημερομηνία της συμφωνίας με τον πελάτη και με το κλειδί στο χέρι. Όπως και για όλες τις συμβατικές κατασκευές, έτσι και για τις ξύλινες κατοικίες Log Houses υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης από τις τράπεζες καθώς και η ένταξη σε επιδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε.

 

Δείτε περισσότερα από τα έργα μας , εδώ

 Οι κατοικίες αυτές κατασκευάζονται από δέντρα που καλλιεργούνται και αναπτύσσονται στην πολική ζώνη της Φινλανδίας, οι κορμοί των οποίων ζουν πολλούς αιώνες. Υπάρχουν κατασκευές, σπίτια και ναοί που υπάρχουν σε άριστη κατάσταση ακόμα και σήμερα ύστερα από 1.300 χρόνια μετά την κατασκευή τους.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των κατασκευών μας είναι η υγιεινή διανομή,το ότι είναι τέλεια αντισεισμικές, άκαυστες, έχουν ταχύτατη παράδοση (4 μήνες) και η μόνη συντήρηση που χρειάζονται είναι κάθε 3-4 χρόνια ένα εξωτερικό φρεσκάρισμα – καλλωπισμό. Η ποικιλία διατομών και μηκών της ξυλείας επιτρέπει να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.